Milka Choco Jelly kampány Önálló

Jutalom: 10.000 korona és egy hatalmas csomag, tele Milka finomságokkal :)

Megrendelő: Milka

100%
Lezárt pályázat

Röviden

Az Milka új terméke, a Choco Jelly piaci bevezetéséhez keresünk friss és eredeti ötleteket. Minden megközelítés és gondolat érdekes lehet számunkra, a televíziós reklám kivételével.

Régió: Csehország

Mit kell tudni a Milka Choco Jelly termékről?

A Milka Choco Jelly egy új csokoládé, amely igazán meglepő összetevőket tartalmaz: színes csokoládé drazsét, zselét és roppanós golyócskákat. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a Milka Choco Jelly az ízek és a szórakozás váratlan kombinációját nyújtja. 

Mit várunk az alkotóktól?

- Olyan ötleteket keresünk, amelyek a Milka Choco Jelly által nyújtott íz és szórakozás meglepő kombinációját kihangsúlyozva kelti fel az emberek érdeklődését.

- Olyan izgalmas kommunikációs ötleteket várunk, amelyeket az emberek szívesen megosztanak egymással

 - Fontos, hogy nem szeretnénk TV reklámot, helyette az interneten kíválóan működő ötleteket (pl.: rövid videók, játékok, bannerek stb.), valamint rendezvényterveket (pl.: versenyek, fesztivál megjelenések stb.) kérünk tőletek!

Kit szeretnénk megszólítani?

- Mindenkit, aki szereti a minőségi csokoládét: nőket és férfiakat, fiatalokat és idősebbeket, szingliket és gyermekes családokat egyaránt.

- Fontos, hogy a kommunikáció nem a gyerekeknek szól, felnőtteket és családokat kívánunk megszólítani.

Milyen üzenetet szeretnénk eljuttatni Milka Choco Jelly-ről a fogyasztókhoz?

- A Milka Choco Jelly egy olyan egyedi és meglepetésekkel teli termék, amit csak akkor ismerhetsz meg, ha megkóstolod.

- A Milka Choco Jelly a játékos nassolás úttörője.

- Mindig meglepő: a Milka Choco Jellyvel minden perc meglepetés.

- Ki mondta, hogy az étellel nem játszunk? A Milka  Choco Jelly nem csak nagyon finom, de izgalmas és szórakoztató az első falattól az utolsóig!

Játékos nassolás, játékos kommunikáció!

Minden olyan ötletet szívesen látunk, amelyek elősegítik azt, hogy a Milka Choco Jellyről minél többen beszéljenek és még annál is többen megkóstolják!  

Zene? Videó? Videoklip? Robbanások kiállítása? Zseléből készült plakát? Időzített robbanó golyócska? Vagy mindez együtt, esetleg másmilyen sorrendben?

A beküldött pályázatok közül a Milka kiválasztja a neki legjobban tetszőt, amelynek tulajdonosát kimagasló jutalom várja!

Te ki mered próbálni?

Amennyiben szeretnéd megkóstolni a terméket, hogy inspirációt szerezz, fordulj hozzánk bizalommal, szívesen küldünk kóstolót! :)