Projekt X, a szépség és funkció keresztezése Önálló

Jutalom: Új Fiat 500X

Megrendelő: Fiat

100%
Lezárt pályázat

Röviden

Tervezzen egyedi autós kiegészítőt a FIAT 500 X modellhez, melynek megvalósításában egy sikeres magyar formatervező lesz segítségére és a nyertes ötlet megálmodója egy új Fiat 500 X autóval gazdagodik!

Régió: Magyarország

A Fiat úgy döntött, hogy egy új, lélegzetelállítóan izgalmas pályázattal szólítja meg a széles nyilvánosságot, azon belül is leginkább a nőket.

Olyan kiegészítő ötleteket keresnek, melyekkel megkönnyíthetik a női vezetők mindennapjait és még élvezetesebbé tehetik a vezetés élményét.

Az, hogy a kiegészítők a nőknek szólnak, nem jelenti azt, hogy csak a nők indulhatnak a pályázaton. Természetesen a női lelket jól ismerő férfiak ötleteire is kiváncsiak vagyunk.

Az új Fiat 500X egy ikonikus, modern formatervezés és a híres, klasszikus Fiat 500 kereszteződése: az időt álló funkcionalitás és a legmodernebb technológiák ötvözete.

A Fiat elhatározta, hogy a jól bevált úton tovább haladva megpróbálja keresztezni a csúcs formatervezők által létrehozott szépséget nőknek szóló, hasznos és praktikus ötletekkel.

A cég egy igazán egyedi megoldást vár: egy kiváló autós kiegészítőt az új Fiat 500X modellbe, amelytől sokkal izgalmasabbá és kényelmesebbé válik majd a vezetési élmény!

Így tehát a feladat egyszerű: találjatok ki olyan kiegészítőket, amelyek felkeltik a Fiat formatervezőinek kiváncsiságát, felébresztik bennük a lelkesedést a megvalósításhoz.

Az ötleteitek lehetnek őrültek és szokatlanok, csupán a szépség és a hasznosság alapkövetelmény! Legyen szó egy függő kristályhamutartóról, egy alumínium cipőpolcról, vagy egy lehajtható smink asztalról – bármi jöhet, ami szerintetek egy igazi női autóban hasznos és izgalmas lehet.

Az ötleteiteket megírhatjátok, vagy lerajzolhatjátok, de küldhettek nekünk vázlatot, fotót vagy akár kollázst is.

A pályázat nem csak a témájában, de az elbírálásában is rendhagyó, hiszen most nem az ügyfél, hanem a szakember dönti el, melyik munka a legmeggyőzőbb!

És hogy a Fiat szakembereit elvarázsoljátok, segítséget is adunk nektek! Az igazán tehetséges magyar formatervező, Gulyás Sára, a hihetetlenül sikeres kickstarter kampányt maga mögött tudó Pikkpack cipők megalkotója lesz az, aki kiválasztja a tökéletes ötletet a Fiat 500X csajosításához.

Sára abban is segít majd, hogy az alkotók a lehető legjobban kidolgozzák terveiket a döntő “párbajra”. A tét nem kicsi, hiszen a nyertes tervező munkáját a Fiat megvalósítja majd az új modelljeiben. Sőt! A győztes javaslat tervezője még egy új Fiat 500 X-et is hazavihet!


Projekt X, a szépség és funkció keresztezése

A győztes:

A Projekt X magyarországi fordulóját Hoffer Gábor nyerte “Foldee- babakocsi/gyermekülés” című pályázatával. A “Foldee” millió kiegészítő és tartozék helyett egyetlen babakocsi, amely összehajtva az autóba helyezhető, mint gyermekülés. Ezáltal nem foglal plusz helyet az autóban és a csomagtartóban.

További információ: www.500x.hu

A győztes jutalma egy új Fiat 500X, gratulálunk! :)

FutureBakery