Rólunk

Izgalmas pályázatok, nagyszerű ötletek, értékes jutalmak!

A Future Bakery összehozza a megoldásokat kereső megbízókat a kreatív alkotókkal. A megbízók így lehetőséget kapnak arra, hogy fantasztikus javaslatok széles választékából csemegézzék ki a leginkább megfelelőt, az alkotók pedig jutalmat kaphatnak ötleteikért.

Kreatív és leleményes emberek végtelen csoportja!

Azért hoztuk létre a Future Bakery-t, mert úgy gondoljuk, hogy mindenkinek meg kell adni a lehetőséget az alkotásra, és arra, hogy kibontakoztassa tehetségét. Ezért vagyunk ennyien, és ezért növekszik napról napra közösségünk.

Az alkotók számára a regisztráció, a pályázatok megtekintése és ötleteik beküldése is teljesen ingyenes, vagyis az oldal használata semmilyen anyagi kötelezettséggel nem jár számukra.

Fáradhatatlan alkotók közössége!

Hisszük, hogy egy nagyszerű ötlet bárhonnan és bárkitől érkezhet. Könyvből, kocsmából, beszélgetésből, a hétvégi szuper feltöltődésből, villamosról, konyhában, alvás előtt, futás közben, diáktól és tudóstól, amatőrtől és profitól, fiataltól és időstől egyaránt.

Kik vagyunk mi?

Andreas Simon Andreas Simon
×

Több, mint huszonöt éve foglalkozom reklámmal és kommunikációval. Dolgoztam a Lintas Hamburg reklámügynökségnél, mint kreatív igazgató, majd az Ammirati Puris Lintas Budapest vezető kreatív igazgatójaként számos ikonikus magyar kampány megalkotásában vettem részt. Ezt követően 12 évig vezettem a BBDO Budapest reklámügynökséget, amely ezalatt többször is elnyerte az év ügynöksége címet. Két éve a Simon&Vancza Kft. alapító-ügyvezetőjeként marketing kutatással, tervezéssel, tanácsadással, és kivitelezéssel foglalkozom. Úgy gondolom, hogy az igazán jó kreatív munka az, amelyik valóban segít többet eladni. A kommunikációs tevékenységeim mellett én vagyok a Ricsi’s Jewish Streetfood étterem egyik alapítója.

Robert Peňažka Robert Peňažka
×

Huszonkét évet tötöttem eddig a reklámozás világában. Kilenc évig voltam a Leo Burnett Prága reklámügynökség vezetője, ezután megalapítottam Kaspen nevű ügynökségemet, majd 7 évre rá a Yinachi studiót. Szeretek olyan szenvedélyes ügyfelekkel dolgozni, akikkel együtt összeköthetjük a reklámok világát a művészetekkel. A reklámozáson kívül én gondozom a Magnus magazint és a cseh városi szubkultúrákat bemutató televíziós ismeretterjesztő sorozatot, a Tribes-t. Ezek mellet a KEFIR fesztivál nagyköveti tisztjét is betöltöm.

Petr Topinka Petr Topinka
×

Közel huszonöt éves tapasztalattal rendelkezem reklám és marketing területen. 21 évig tevékenykedtem a BBDO Worldwide nemzetközi ügynökséghálózat kötelékén belül. Dolgoztam a BBDO Toronto-nál, majd a MARK BBDO Prague-hoz kerültem, ami a vezetésem alatt éveken keresztül az ország legsikeresebb ügynökségeként teljesített. Ezalatt az időszak alatt volt szerencsém rengeteg kreatív emberrel találkozni és gondozni tehetségüket. Az ügynökségi évek után nagyobb kreatív és üzleti projektekben vettem részt a közép-európai régió több országában.

Összesen több, mint 70 éves tapasztalat áll mögöttünk és a lelkesedésünk egy kicsit sem apadt. Ezalatt az idő alatt felépítettük, vezettük, létrehoztuk a legkreatívabb reklámügynökségeket hazánkban és Csehországban. Megértettük az üzleti világ szabályait, megismertük az ügyfelek problémáit és megtanultuk hogyan kell a “dobozon kívül” gondolkodni. Szeretjük az új fejlesztési elképzeléseket és úgy gondoljuk, hogy mindenki képes érdekesen gondolkozni. Ezért döntöttünk úgy, hogy minél több ember számára elérhetővé tesszük a Future Bakery-t. Hiszünk a bölcsességükben, a képességeikben és a találékonyságukban. Hisszük, hogy lehetőséget kell adni mindenkinek, aki alkotni akar, hogy az öteleteket nem hagyhatjuk magukra, hanem esélyt kell adnunk a számukra.

Szeretne kérdezni tőlünk? Írjon az info@futurebakery.hu email címre!

Csak jó sülhet ki belőle!

Pályázataink alkalmat kínálnak a megbízók számára, hogy problémáik megoldásához célközönségük legkreatívabb tagjaitól kérjenek ötleteket. Ahány ötlet, annyi egyedi megközelítés, vélemény, elképzelés és lehetőség! Az alkotók részéről pedig minden kidolgozott és beküldött gondolat egy újabb esély, hogy legjobbként kerüljenek ki a pályázók közül, elnyerve a jutalmat és dicsőséget!

Hogyan működik?

  1. Az ügyféllel közösen elkészítjük a számára ideális pályázati kiírást.
  2. Feldolgozzuk és követjük a teljes folyamatot, egészen a nyertes ötletek jutalmnának átadásáig.
  3. Igény esetén segítünk az ügyfeleknek a legjobb ötletek kiválasztásában.
  4. Amennyiben a kiválasztott ötletet egy gyors kutatással szeretnék felmérni, vagy a célcsoportot ismernék meg jobban, ebben is szívesen segítünk.
  5. Kérésükre, örömmel közreműködünk a nyertes ötletek megvalósításában, gondozásában.